Ужасяващо видео пусна CNN от случващото се в Украйна. На

...
Ужасяващо видео пусна CNN от случващото се в Украйна. На
Коментари Харесай

ВИДЕО Изчадия от ада! Руски войници застрелват двама цивилни в гръб, първо им искат цигари

Ужасяващо видео пусна CNN от протичащото се в Украйна. На него напълно ясно се вижда по какъв начин двама съветски бойци прострелват двама украински служащи в цех в покрайнините на Киев. И то най-вероломно - в тил. Секунди преди този момент извергите привикват почтените хора и им желаят цигари. След като черпят руснаците с папироси, чиновниците в предприятието умерено се отдръпват към работните си места, а в този миг получават патрони в тил. Свличат се на земята, а руснаците си потеглят, очевидно удовлетворени от следващата изродия, която са направили против цивилни. 

Интересното е, че в края на видеото един от убитите жители, по знамение, олюлявайки се става и отива да потърси здравна помощ, само че по-късно не оцелява и умира от раните си. Другият е погубен на място.

Подобни случки са всекидневие в окупираните от съветските елементи територии на Украйна. Това са нагледни образци за военни закононарушения , сведения, за които от дълго време се събират от интернационалните организации.

Клип с убийствата и коментар към него пусна едно от момчетата, които бяха репресирани от родната полиция по време на митингите против кабинета на Борисов преди 2 лета - Димитър Пецов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР