Ужасът, който светът преживя с датския национал Кристиан Ериксен на

...
Ужасът, който светът преживя с датския национал Кристиан Ериксен на
Коментари Харесай

Кошмарът с Ериксен се повтори - за съжаление този път с фатален край

Ужасът, който светът претърпя с датския национал Кристиан Ериксен на 12 юни по време на мача от Евро 2020 сред Дания и Финландия (0:1), се повтори. Този път изходът е съдбовен. 18-годишният футболист Виктор Марсел е умрял по време на подготовка на третодивизионния маджарски Андрашида. За нещастието описа президентът на клуба Золтан Соос, предава Novsport.

" Страшна покруса потресе нашия клуб. По време на подготовка 18-годишният Виктор Марсел рухва на терена и губи схващане. Неговите съотборници и треньорите незабавно са се впуснали да му оказват първа помощ и да го върнат в схващане. Започнали са реанимация под управлението по телефона на екипа на незабавната помощ, който незабавно беше извикан на подготвителния терен. Използвали са сърдечен масаж и дефибрилатор “, изясни Соос.

„ След идването си, незабавният екип дълго се е борил за живота на нашия футболист. В лицето на Виктор Марсел ние загубихме надарен състезател и доста добър човек. Болката от неналичието му ще бъде доста огромна освен за личното му семейство, само че и за всички членове на нашия клуб. Изказваме съболезнованията на неговите родственици. Почивай в мир, Виктор “, добави президентът на Андрашида.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР