Уитни Хюстън ще се завърне на големия екран в нов

...
Уитни Хюстън ще се завърне на големия екран в нов
Коментари Харесай

Наоми Аки в образа на Уитни Хюстън в биографичен филм за легендарната певица

Уитни Хюстън ще се завърне на огромния екран в нов игрален филм за живота ѝ, отвел я до върховете на славата, само че завършил с наркотична взаимозависимост и покруса. В облика на именитата певица ще се превъплъти английската актриса Наоми Аки, заяви Юнайтед прес интеренешънъл, представена от " Дарик ".

Двадесет и осем годишната Аки е позната с функциите на Джана в деветия и финален епизод на паметната галактическа сага " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " и на Бони в поредицата " Краят на ш****ия свят " на Нетфликс.

Заглавието на биографичния филм, който ще бъде режисиран от Стела Меги, е заимствано от един от най-големите шлагери на Уитни Хюстън - " I Wanna Dance with Somebody " ( " Искам да танцувам с някого " ). Продукцията има поддръжката на наследниците на починалата легенда и дългогодишния ѝ звукозаписен продуцент и наставник Клайв Дейвис.

" Прекарахме по-голямата част от миналата година в търсене на актриса, която да се превъплъти в облика на Уитни Хюстън. Наоми Аки ни впечатляваше на всеки стадий от процеса. Бях трогната от способността ѝ да улавя театралното наличие на световна икона, до момента в който в същото време внася човещина във вътрешния ѝ свят ", се показва в изказването, направено от Стела Меги.

Сценарият за кино лентата е поверен на Антъни Маккартън ( " Бохемска рапсодия " ). Продуцентите, измежду които Маккартън, Клайв Дейвис и Пат Хюстън, разказват кино лентата като " радостно, прочувствено и сърцераздирателно честване на живота и музиката на Уитни Хюстън ", който може да се пояснява и като " прям взор към цената, която заплаща звезда от международна големина ".

" Всички почитатели на Уитни имат вкус за съвършенство, що се отнася до нея и наследството ѝ. Да превърнеш някого в несравнима икона е на практика невероятно. След деликатно обсъждане Наоми Аки беше определена с помощта на качествените си осъществявания и дълбоката си ангажираност да се трансформира в дамата, която всички обичахме. Очакваме с неспокойствие да поемем на това странствуване с нея ", споделя Пат Хюстън.

" Екранният тест на Наоми Аки беше толкоз впечатляващ, че ме побиха тръпки. Въпреки че несравнимият вокал на Уитни се употребява за всички песни, невероятният актьорски диапазон на Наоми ѝ разрешава да улови майсторски неповторимия сексапил, силата на звездата и, несъмнено, персоналните ѝ битки. Наоми е същинска находка и не мога да си показва по-добър избор за тази емблематична роля ", споделя на собствен ред Клайв Дейвис.

Биографичният филм " I Wanna Dance with Somebody " би трябвало да излезе на екран в Деня на благодарността през 2022 година

Уитни Хюстън, измежду чиито шлагери са също " I Will Always Love You " и " Saving All My Love for You ", умря на 48-годишна възраст през 2012 година в навечерието на церемонията за премиите " Грами ". Певицата беше открита удавена във ваната на хотел в Бевърли хилс след приложимост на кокаин.

За Уитни Хюстън се знаеше, че от години води битка с наркотична взаимозависимост. Певицата и носителка на шест награди " Грами " се е снимала в няколко кино лентата, най-известният от които е " Бодигард " (1992). След гибелта ѝ са снимани няколко документални продукции за живота ѝ, само че игралната екранизация е първата утвърдена от наследниците на Уитни Хюстън. Популярността на музикалните биографични продукции се усили през последните две години с помощта на триумфа на " Бохемска рапсодия " за живота на фронтмена на " Куин " Фреди Меркюри и " Рокетмен " за възхода към славата на Елтън Джон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР