Уилямс Мартини по всяка вероятност вече финализират сделката за 22

...
Уилямс Мартини по всяка вероятност вече финализират сделката за 22
Коментари Харесай

Уилямс Ф1 финализират сделката за Сергей Сироткин


Уилямс Мартини по всяка възможност към този момент завършват договорката за 22 годишния Сергей Сироткин. Последното парче от пъзела с водачите за сезон 2018 във Формула 1 е на път да се намести. Според слуховете, руснакът ще има контракт за 2 години. Според БиБиСи спорт формалното удостоверение би трябвало да пристигна още тази седмица.

След като договорката стане факт, Уилямс ще имат най-младата двойка водачи на стартовата решетка. Бетонираният в тима Ланс Строл е единствено на 19 години.

Допреди месец любимец за заместител на дефинитивно пенсиониралия се Фелипе Маса беше Роберт Кубица. Полякът, който като по знамение се възвърне след ужасяващата злополука, беше извънредно покрай фантазията си да се завърне във Формула 1. Той направи няколко теста, които бяха избрани като сполучливи. В следствие, обаче, се появи младият руснак, който води със себе си солидните 13 милиона паунда. От една страна комбинацията от кадърен нов водач с мощен финансов тил, както и евентуалния риск Кубица да не се окаже изцяло конкурентноспособен на пистата – от друга, наподобява предопределиха избора на Уилямс.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР