В Ливърпул е забелязано Lamborghini със спортни номера L“, което

...
В Ливърпул е забелязано Lamborghini със спортни номера L“, което
Коментари Харесай

„Обучаващ се шофьор на Lamborghini“, докато хората се питат колко би струвала застраховката

В Ливърпул е видяно Lamborghini със спортни номера „ L “, което кара хората да се питат какъв брой ще коства застраховката.

Потребителите на Reddit посетиха обществената мрежа, с цел да разясняват странната панорама, до момента в който се чудеха кой може да си разреши да направи първата си кола първокласно спортно транспортно средство. Един написа: „ Чудя се какъв брой би коствал час урок по едно от тези!! ” до момента в който различен се включи: „ Представете си застраховката! “

Междувременно различен назова светкавичното италианско транспортно средство „ Learnerborghini “, като добави „ L явно е за Lamborghini “, а не „ learner “.

Потребителите също видяха, че колата откъм гърба е по петите на учащия се водач. Един консуматор написа: „ Още една кола седи на светлините. “

Междувременно някой различен видя, че втората кола естествено е BMW. Друг консуматор беше заинтригуван от решението да кара Lamborghini по улиците на многолюден град и допусна, че са по-добри в региони с „ цялостна липса “ на пътна полиция.

Те нап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР