Футболистът на ЦСКА Улаус Скаршем получи наградата си за футболист

...
Футболистът на ЦСКА Улаус Скаршем получи наградата си за футболист
Коментари Харесай

Скаршем: Искам в ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Улаус Скаршем получи премията си за футболист №1 на 31-вия кръг, в който " алените " победиха Левски с 3:1, а той вкара едно от попаденията и направи една асистенция.

" Благодаря на моите съотборници, на щаба, който работи с нас, с цел да мога да получа тази премия. За мен е чест да нося екипа на ЦСКА и да играя за този тим. Ще работя доста настойчиво, с цел да получа още такива награди в бъдеще ", стартира Скаршем.

" Разочарован съм, че не вкарах два, само че вкарах един и подадох за различен. Най-важното е, че спечелихме мача. Всеки ден упражнявам доста крепко и желая да покажа, че желая да остана в ЦСКА ", сподели той по отношение на дербито с Левски, за което сподели, че ще вкара два гола преди дуела.

" Не съм състезателен шеф или треньор. Тренирам интензивно всеки ден, с цел да покажа, че желая да остана в ЦСКА ", разкри норвежецът.

" Все още имаме късмет да играем в Лигата на конференциите. Работим много интензивно, с цел да го реализираме. Треньорът е доста умел и прелестно да се работи с него. Правим всичко с цел да реализираме тази цел, с цел да играем в Европа ", добави Скаршем.

" Много значим мач е, тъй като Черно море е близо да нас по точки. Ще бъде сложен мач, само че първо имаме мач в събота. Трябва да спечелим и трите оставащи мача докрая на шампионата ", показа още норвежецът.

" Ние поддържаме Каранга. Той е доста значим състезател за тима. Ще ни липсва, само че ще би трябвало да се оправим без него ", показа той по отношение на наказването на Фернандо Каранга, което го оставя отвън терена докрая на шампионата.

" Да вкарам по един гол във всеки мач от оставащите три ще е доста положително достижение за мен ", приключи Скаршем.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР