Уилям Нюландер вкара 3:09 минути след началото на продължението и

...
Уилям Нюландер вкара 3:09 минути след началото на продължението и
Коментари Харесай

Торонто победи Минесота с попадение на Нюландер в продължението

Уилям Нюландер вкара 3:09 минути след началото на продължението и Торонто Мейпъл Лийфс надделя с 4:3 Минесота Уайлд за четвъртата си поредна победа в постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Това бе финален мач от хокейните серии в Швеция.

Нюландер пое шайбата, напредна към вратата и преодоля Марк-Андре Флюри с 12-ия си гол за сезона. Така дясното крило продължи рекордната за клуба серия от 17 мача с точка, като единствено в родна Швеция той е с два гола и три асистенции от два дуела. Остин Матюс също се разписа за Лийфс в Стокхолм, изравнявайки Кайл Конър от Уинипег Джетс при реализаторите с 14 попадения.

Матю Нийс също бе прецизен за Торонто, Морган Рийли приключи с гол и асистенция, а Джоузеф Уол отрази 33 удара. Матс Зукарело вкара един път и приключи с две точки за Минесота, а останалите попадения бяха дело на бранителите Джон Мерил и Джейк Мидълтън.

GUESS WHO!

William Nylander scores the OT winner as the get the win in the final game!
— NHL (@NHL)

Алекс Неделкович спря 37 удара при завръщането си от лекуване на травма и Питсбърг Пенгуинс завоюва с 3:0 против Вегас Голдън Найтс. Американският вратар със сръбски генезис записа първи шътаут за сезона и осми в кариерата си, като последният бе на 24 април 2022. Тогава той бе част от Детройт Ред Уингс.

Райън Грейвс и Ноел Ачaри бяха точни за Питсбърг с дебютните си голове за тима, а ветеранът Евгени Малкин оформи крайния резултат на празна мрежа. Джейк Генцел пък направи асистенция и записа точка в осми следващ мач, в който Пенс стопираха серия от две следващи провали.

Райън Пелинг записа гол и две асистенции при триумф на Филаделфия Флайърс с 5:2 против Кълъмбъс Блу Джакетс. Джоел Фараби, Боби Бринк, Травис Конечни и Кам Йорк също бяха точни за Флайърс, които са в серия от пет следващи победи.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР