Уил Смит наруши дългото мълчание след забраната му да участва

...
Уил Смит наруши дългото мълчание след забраната му да участва
Коментари Харесай

Уил Смит: Не наказвайте колегите от новия ми филм заради моите действия

Уил Смит наруши дългото безмълвие след възбраната му да взе участие в церемонията по връчването на Оскарите.

Актьорът, който изгуби хладнокръвие по време на миналогодишната гала по връчването на премиите, удари пестник на сцената на комика и водещ Крис Рок , който се подигра със здравословното положение на брачната половинка му Джада Пинкет Смит .

На фона на това артистът се обърна към почитателите си с молба да гледат новия му филм " Еманципация " и да поддържат „ огромното изкуство “.
Говорейки в YouTube канала Jake's Takes, Уил Смит прикани феновете да не санкционират сътрудниците му за неговите дейности.

" Със сигурност последните няколко месеца бяха сложни. Просто се надявам, че тези грандиозни актьори, които се събраха в този план, няма да бъдат осъдени поради няколко ужасяващи момента на недискретност от моя страна ", сподели той. " Мисля, че работата, която режисьорът Антоан Фукуа е приключил, и всички актьори, участващи в този филм, както и значимостта на историята, би трябвало да надделеят над тези усеща. "
Премиерата на " Еманципация " по кината е планувана за 2 декември.
 

— lovelyti (@lovelyti)
54-годишният артист се появи в понеделник вечерта в епизода на " The Daily Show with Trevor Noah ", където разкри, че след нощта на шамара в него е имало " гняв ". Той също по този начин добави, че когато се е прибрал у дома след церемонията, го е чакал деветгодишният му племенник, който е видял шамара и го е попитал: " Защо удари този човек, чичо Уил? “

Смит разкри едно от " най-големите неща ", които е научил през последните няколко месеца.

„ Това, че трябваше да си простя за това, че съм човек, нали разбирате “, сподели Смит. " Винаги съм желал да бъда Супермен. Винаги съм желал да избавям девойки в неволя. Трябваше да се смиря и да осъзная, че съм човек с дефекти “, приключи Смит.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР