UFC предлагат на Чарлз Оливейра да се бие срещу Майкъл

...
UFC предлагат на Чарлз Оливейра да се бие срещу Майкъл
Коментари Харесай

UFC искат Оливейра срещу Чандлър на 13 февруари

UFC оферират на Чарлз Оливейра да се бие против Майкъл Чандлър на UFC 258, до което остават по-малко от две седмици. Организацията счита да не включва купа в тяхната среща, което не се нрави на Оливейра и той е отказал.

Дъстин Порие също предложи Оливейра и Чандлър да се бият, само че в борбата им да бъде включена купата. Златото в лека категория към момента е в владеене на Хабиб Нурмагомедов и не е ясно по кое време от UFC ще му я лишават.

Порие стана кандидат за златото, само че не желае да се бие и избира да гледа в профил среща сред Оливейра и Чандлър. Има дребна възможност от UFC да включат краткотрайна купа, с цел да примамят Оливейра, който е подготвен да се бие, само че единствено в случай че има включено злато.

Чарлз е в серия от 8 следващи победи и идва след огромен триумф над Тони Фъргюсън. Той е рекордьор по победи със събмишън в UFC. Чандлър от своя страна е някогашен първенец на Bellator и предишния месец дебютира в UFC с нокаут над Дан Хукър в първия рунд. View this post on Instagram

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР