Уейн Рууни смята, Манчестър Юнайтед трябва да използва Кристиано Роналдо

...
Уейн Рууни смята, Манчестър Юнайтед трябва да използва Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Уейн Рууни посочи как трябва да бъде използван Роналдо

Уейн Рууни счита, Манчестър Юнайтед би трябвало да употребява Кристиано Роналдо като чист нападател, в случай че желае да извлече най-хубавото от 36-годишния португалец. Той мина в тима в края на предходната седмица с трансфер от Ювентус и се завърна на "Олд Трафорд " след 12-годишно неявяване.

Рууни добави, че чака Роналдо да повлияе извънредно добре на младоците в офанзива със своя нрав на победител.

"Как бих го употребявал? Като нападател. Той е нападател и с него на терена останалите деветима полеви играчи ще би трябвало да правят малко повече работа. Когато имаш състезател като Кристиано, ти би трябвало да го използваш във и към наказателното поле. Той към момента има предпочитание да е най-хубавият в света и съм уверен, че ще има съществено въздействие върху представянето на тима през този сезон. Кристиано ще помогне доста за развиването на млади момчета като Мейсън Грийнууд, Маркъс Рашфорд и Скот Мактоминей ", сподели Рууни, който сега е управител на Дарби Каунти.

Роналдо е "черешката на тортата " за Юнайтед през този трансферен прозорец, откакто клубът притегли още Джейдън Санчо и Рафаел Варан. Рууни счита, че в този момент към този момент зависи единствено от мениджъра Оле Гунар Солскяер дали Юнайтед ще завоюва трофей, или още веднъж ще остане с празни ръце.

"На Оле несъмнено му е ясно, че с наличните футболисти Юнайтед към този момент е на позиция да завоюва значим трофей ", безапелационен е някогашният нападател на тима. Манчестър Юнайтед стартира сезона в Англия с две победи и тъждество.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР