Уеб порталът Androidpolice съобщи, че Google възнамерява да предложи два

...
Уеб порталът Androidpolice съобщи, че Google възнамерява да предложи два
Коментари Харесай

Google Pixel 3 Lite и Pixel 3 XL Lite се очаква да излязат тази пролет

Уеб порталът Androidpolice заяви, че Гугъл има намерение да предложи два нови смарт телефона от семейството Pixel. Това ще бъдат олекотени версии на сегашните Pixel 3 и Pixel 3 XL – техните Lite модификации.

Прототипът на Pixel 3 Lite преди месец се появи в уеб пространството. Малко по-късно бяха оповестени и рендерите на бъдещите модели.



Очаква се новите версии Lite да станат първите смарт телефони на Гугъл от междинен клас след излизането на смарт телефона Nexus 5X, който се появи на американския пазар през 2015 година при цена $379. Според изтеклата към сегашен ден информация, Pixel 3 Lite ще има 5,5-инчов екран, а Pixel 3 XL Lite ще има екран с размер на диагонала 6 инча. Очаква се новите мобилни устройства да се базират на системата-върху-чипа Snapdragon 670 или Snapdragon 710 и да имат 4 GB оперативна памет и 32 GB флаш-диск. Пазарните анализатори смятат, че резолюцията на главната камера ще бъде 12 мегапиксела, а на преданата камера – 8 мегапиксела. Ще има общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.



Според тази информация, смарт телефоните Pixel 3 Lite и Pixel 3 XL Lite ще бъдат показани напролет на 2019 година и ще се популяризират от мобилния оператор Verizon. Информация за цените към този момент не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР