„Удовлетворен съм от срещата с г-н Спас Русев, който е

...
„Удовлетворен съм от срещата с г-н Спас Русев, който е
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР ексклузивно пред БЛИЦ след срещата със Спас Русев

„ Удовлетворен съм от срещата с господин Спас Русев, който е притежател на един от водещите български тимове. Той изрази своята подготвеност да окаже подпомагане на Министерство на вътрешните работи, с цел да се основат условия футболните мачове да са празник за почитателите, а не да се трансформират в представление “ . Това съобщи пред БЛИЦ основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, който по-рано през днешния ден се срещна със притежателя на Левски Спас Русев.

Двамата разговаряха близо 30 минути във връзка неприятния случай на вчерашното дерби, при който пострада млада полицайка .

В изявление пред БЛИЦ Русев осъди проявата и даже я съпостави с терористичен акт . Неговата брачна половинка Деляна посети ранената служителка на реда в ИСУЛ и й пожела да се възвърне по-бързо .

„ Радостно е, че господин Русев поставя всички старания за нормализиране на ситуацията по стадионите. Работим интензивно по определяне на причинителя на закононарушението против нашата колежка. Снемат се записи от видеокамери, които се гледат. Работата по случая продължава до неговото изясняване “, добави Младен Маринов пред БЛИЦ.

Ивайло КРАЧУНОВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР