Удовлетворен съм от факта, че КС потвърди внесеното от г-н

...
Удовлетворен съм от факта, че КС потвърди внесеното от г-н
Коментари Харесай

Румен Радев: Рано е да се дава оценка на работата на кабинета, нека работят по-прозрачно

Удовлетворен съм от обстоятелството, че Конституционен съд удостовери импортираното от господин Янаки Стоилов искане към Висш съдебен съвет и в това време удостовери несъстоятелността на мноизнството във Висш съдебен съвет. Сега остава въпросът дали това болшинство във Военновъздушни сили е приспособен морално да вземе решение. Това сподели Румен Радев преди да вземе присъединяване в формалното дипломиране на 579 млади лекари от Медицинския факултет към Медицинския университет в София.

На въпрос каква оценка би дал за работата на държавното управление, той съобщи, че е рано да се дава оценка. " Правителството работи в една извънредно сложна обстановка - каскада от рецесии и доста тежко завещание от предходното ръководство ", съобщи той.

Той посъветва кабинетът да работи по-прозрачно, с цел да не остава подозрение у обществото, че нещо се прави подмолно. " За " Булгаргаз " заявих - чакам държавното управление да работи транспарантно и да предава цялата информация. Очаквам да се изнесе цялата информация. Относно златните паспорти - това е една порочна процедура, която би трябвало да се приключи ", продължи с мненията си по настоящите тематики Радев.

" Правата на македонските българи са във фокуса на всички европейски водачи и на ръководителите на европейските институции. За права не се договаря, те се извършват ", разяснява той и обстановката с договарянията със Северна Македония.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР