удогорец надви с 2:0 Етър на стадион „Ивайло“ в мач

...
удогорец надви с 2:0 Етър на стадион „Ивайло“ в мач
Коментари Харесай

"Лудогорец" стъпи на върха в efbet Лига

удогорец надделя с 2:0 Етър на стадион „ Ивайло “ в мач от четвъртия кръг на efbet Лига, оповестява.

В първата минута Ихинио Марин имаше опция за гол, само че ударът му мина високо над вратата, откакто бе притиснат от двама бранители.

Първото статично състояние за гостите пристигна в петата минута. Каули центрира на първа греда след корнер, топката бе отклонена към Жоржиньо, който насочи изстрел с глава, само че в навън.



В деветата минута Моци подаде на Марин в наказателното поле, испанецът стреля от близка отдалеченост, само че Господинов избави.

В 27-ата минута Текпетей употребява визията си и копна топката над бранител, опитавайки се да откри Марин, само че противниковият състезател въпреки всичко мазета в корнер. След него обаче защитата се оправи с заплахата.

5 минути по-късно пристигна най-хубавия късмет за "болярите ". Никола Колев пое топката и шутира с десния крайник отдалеко, само че тя излезе на сантиметри в навън.



35-та минута. Ихинио Марин още веднъж се оказа на най-хубавата позиция за гол, само че неговият опит с левия крайник бе избит в ъглов удар. След неговото осъществяване обаче бе осъществено нарушаване в офанзива против Анатоли Господинов.

В 65-ата минута влезлият като запаса Клаудиу Кешеру извърши директен свободен удар, след който обаче топката профуча леко настрана от лявата греда на Господинов.

В 73-ата минута Кешеру бе изведен на стрелкова позиция в наказателното поле, само че не съумя да си поеме по прекрасен метод топката и бранител мазета в корнер. След неговото осъществяване Григоре се извиси над всички и насочи мощен удар, само че Анатоли Господинов се отличи със ужасно избавяне.

В 80-ата минута резултатът бе открит. След като Иванов в началото пресече подаване на Чибота, топката се озова у Кешеру, който без да се замисля насочи мощен шут по земя с десния крайник, с който препарира Господинов и откри резултата.

В самия завършек на срещата Елвис Ману откри по прелестен метод непокрития Чибота, който с фирмерно допиране по земя прати топката в долния ляв ъгъл на Господинов.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР