Ударна група от кораби на САЩ, начело с авионосеца „Хари

...
Ударна група от кораби на САЩ, начело с авионосеца „Хари
Коментари Харесай

От Руския генщаб определиха кога ще пристигне ударната армада на САЩ в Персийския залив

Ударна група от кораби на Съединени американски щати, отпред с авионосеца „ Хари Труман”, би трябвало да дойде в Персийския залив още при започване на май. Това заяви първия зам.-началник на Главното оперативно ръководство на Генщаба Виктор Познихир.

„ Авионосната група на Съединени американски щати, отпред с авионосеца „ Хари Труман” и конвой от кораби стартира напредване в Персийския залив с ориентировъчен период на идване при започване на май. Това към този момент е одобрена процедура от пребиваването на Военноморски сили на Съединени американски щати в този регион”, отбелязва военачалник лейтенатът.

По-рано се съобщаваше, че групата от кораби ще бъде отправена в Средиземно море от пункта за непрекъсната дислокация в щата Вирджиния.

Междувременно не престават изказванията, че химичната офанзива над Сирия е била изфабрикувана. Това изказване отбрани и представителят на Русия в Организация на обединените нации Василия Небензя:

„ Химическата офанзива над мирните поданици в сирийския град Дума е била разиграна пред видеокамерите на представителите на организация „ Белите каски””, съобщи той.

„ Направен е опит за производство на лъжливи свидетелства, които да наведат хората на мисълта, че сирийските управляващи са употребявали отровни субстанции в Източна Гуга. От „ Белите каски” за следващ път имитираха пред камерите „ химична атака””, добави още Небензя.
На 7 април в сирийския град Дума се появиха изказвания, че там е използвано химично оръжие. От министерство на защитата на Русия опровергаха това, а във външно счетоха тези данни за „ информативен боклук”.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР