Удар на столичната полиция.Мъж на 35 години от София е

...
Удар на столичната полиция.Мъж на 35 години от София е
Коментари Харесай

Задържа 35-годишен мъж от София за производство и разпространение на наркотици

Удар на столичната полиция.

Мъж на 35 години от София е арестуван за произвеждане и разпространяване на опиати при взаимна интервенция в четвъртък на чиновниците от основната дирекция „ Национална полиция “ и 4-то РУ-София, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Разследващите са открили в хола на употребения от мъжа апартамент палатка, пригодена за наркооранжерия. Оттам са конфискувани саксии с 13 канабисови растения, достигнали височина към 1,20 метра. При претърсването са открити работеща електронна везна, преносим компютър с преписка, 10 буркана със суха тревиста маса и 91 700 лв., написа Novini.bg.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по него продължава. Материалите са докладвани на Софийската градска прокуратура. С разпореждане на наблюдаващ прокурор на мъжа е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

На 5 октомври Министерство на вътрешните работи заяви за друга акция, при която чиновници от бранш „ Наркотици “ на Столичната дирекция на вътрешните работи са задържали 35-годишен столичанин, престъпно проявен. В автомобила и жилището му са открити 15 кг марихуана и шест кг кокаин. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР