Удар на главата е станал причина за смъртта на 65-годишния

...
Удар на главата е станал причина за смъртта на 65-годишния
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на актьора Боб Сагет

Удар на главата е станал причина за гибелта на 65-годишния артист Боб Сагет. Това разкриха околните му в изказване до медиите.

На 9 януари Сагет, най-известен със сериала "Пълна къща ", беше открит мъртъв в хотелска стая. Още тогава полицията заяви, че в стаята му няма открити опиати, нито следи от закононарушение. Причините за гибелта му обаче останаха незнайни до тази седмица, отбелязва БТВ.

"В седмиците след гибелта на Боб бяхме затрупани със известия от почитатели, които са го обичали и сме признателни, тъй като това ни носеше утешение. Вече имаме заключението на проверяващите и взехме решение, че е значимо феновете му да научат от нас ", се споделя в изказване на фамилията му.

Изглежда вечерта преди да почине, Боб Сагет е блъснал главата си откъм гърба. Не е ясно по какъв начин тъкмо, само че евентуално се е подхлъзнал и е паднал. Изглежда 65-годишният артист не е отдал огромно значение на удара и не е потърсил здравна помощ. Той обаче е имал мозъчно разтърсване и откакто е задремал, е умрял. В кръвта му не е имало следи от приложимост на опиати и алкохол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР