Учудващо за нас все още специалисти обявяват как не са

...
Учудващо за нас все още специалисти обявяват как не са
Коментари Харесай

Бербатов: Изпълкомът ни е готов, но част от имената ще запазим в тайна

„ Учудващо за нас към момента експерти афишират по какъв начин не са видели стратегия, има и специфичен уебсайт. Казахме на конференция, показахме и на тимовете. Да не се споделят неистини, че нямало стратегия. Програмата е пред вас, съобщи претендентът за президент на БФС Димитър Бербатов на заключителната си конференция преди утрешния конгрес.

" Все още нищо не знаем за конгреса. Единствено знаем, че има интегрална бюлетина, само че единствено това. Нищо не се знае. Дали ще бъдем позволени в залата. Правилата към момента ги няма. Ще има две охранителни компании – една вън и една вътре. Защо са две компании? “, сподели рекордьорът по голове за националния тим.

„ Изпълкомът ни е подготвен, само че част от имената ще запазим в загадка. Това беше забавен развой на асортимент на хората, които съгласно нас заслужават да бъдат в Изпълкома. Без президенти на клубни тимове. Кой тъкмо ще бъде и кои ще разберете на конгреса. Три имена са ясни – аз, Мартин и Стилиян. Другите хора, когато спечелим. Ако клубовете имат оферти, издигат се, гласоподава се и този човек влиза в Изпълкома, само че всеки кандидат-президент има съответно предложение го споделя “, продължи той.

„ От останалите претенденти съм приказвал с Христо Христов, с който приказвах на стадион „ Марица “, когато ни даде стадиона. С Георги Захариев също приказвах. С другите претенденти не съм имал диалози. За балотаж не е ставало въпрос, както и за други сделки. Никой не вярваше, че ще стигнем дотук, само че това е подценяване. Ние сме си го създали. Пред всички клубове “.

„ Няма по какъв начин да сме сигурни кой по какъв начин ще гласоподава. Ние вършим това, което зависи от нас. Обиколихми страна, показахме програмата и показахме какво може да се промени. Ако е почтен процеса, те си гласоподават по съвет – няма напън, няма хора, които да им висят на врата или „ върни ми бюлетината “. Ако всичко, което предлагаме се реализира легитимацията я има “, счита Бербатов.

Той отговори и на въпрос обвързван с това, че Левски и Лудогорец не са изразили обществени позиции на поддръжка. „ Неофициално доста неща могат да се приказват. Ние сме показали стратегиите и пред Левски, и пред Лудогорец и пред всички клубове, с които сме се срещали. Бях тотално прям с всички и показвах повече страсти, само че това е, тъй като желая нещата да се случват както би трябвало. Клубовете без боязън, би трябвало да гласоподават смяна. Дали ще е за нас или някой различен “, добави още някогашният нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм във връзка с възможната позиция на Левски и Лудогорец.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР