Учуден съм от кадровата политика на кмета Йорданка Фандъкова. Това

...
Учуден съм от кадровата политика на кмета Йорданка Фандъкова. Това
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Директорът на Столичния инспекторат не е милиционер, нито пазвантин

" Учуден съм от кадровата политика на кмета Йорданка Фандъкова. Това предопределение демонстрира, че неналичието на фрагменти за администрацията в Столична община е доста огромен проблем. Това изяснява и редицата недостатъци в активността й. С сътрудниците от групата на " Българска социалистическа партия за България " в СОС нееднократно сме ги посочвали, борили сме се с тях и продължаваме да го вършим ", посочи той.

Според него не е обикновено тъкмо Ивайло Иванов да бъде назначен за шеф на Столичния инспекторат. " След всичките кавги с превишаване на правата на полицията по време на митингите предходната година, поради които Иванов беше отхвърлен от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи, това предопределение буди неразбиране ", изясни водачът на градската организация на Българска социалистическа партия.

По думите му това предопределение демонстрира, че от ГЕРБ не престават да укрепват позициите си в локалната власт, като " конфигурират на разнообразни постове правилните си реализатори ". " Прибирането им на комфортни административни позиции в общините единствено удостоверява моето изказване, че досегашните ръководещи се окопават в локалната власт, чудесно разбирайки, че националната за тях към този момент е мираж ", разяснява Калоян Паргов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР