Учителка от ПГ по туризъм и хранителни технологии „Никола Димов”

...
Учителка от ПГ по туризъм и хранителни технологии „Никола Димов”
Коментари Харесай

Потресаващо ВИДЕО: Учителка налага с кошче за боклук ученици, но само тя ли е виновна

Учителка от ПГ по туризъм и хранителни технологии „ Никола Димов” в град Пирдоп удря възпитаници с кошчето за отпадък по време на час. Това стана ясно от видеоклип, оповестен от Нова тв.

„ Разбира се, това е безусловно еднократен случай. Няма сходен различен случай в учебното заведение, случва се за първи път. След инспекция установихме една несъответстваща реакция на педагога да се оправи със основана обстановка в класната стая. След изследване стана ясно, че е резултат от ученическа провокация, което не е видно от клипчето заради неговата краткост и това малко изкривява обективната ситуация”. Това разяснява Павлина Ценова, шеф ПГ по туризъм и хранителни технологии „ Никола Димов”.

По думите й учителката към момента е в процедура по уточняване на проблема. „ Предприети са ограничения. Тя има право на персонален избор да напусне, само че това ще бъде един непринуден акт и нейно персонално решение”, сподели още тя.

„ Колежката няма никакво право да демонстрира сходни форми на некомпетентност. Не одобряваме, че единствено учителката има виновност, тя е била обект на провокация”, разяснява Ценова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР