Ученици скачат пред движещи се автомобили, за да демонстрират смелост.

...
Ученици скачат пред движещи се автомобили, за да демонстрират смелост.
Коментари Харесай

Нова смъртоносна игра: Тийнеджъри скачат пред автомобили, за да демонстрират смелост

Ученици скачат пред движещи се коли, с цел да показват храброст. Това сигнализираха наставнически организации в обществените мрежи, написа в. "България през днешния ден ".

Подрастващите неразумно се втурвали пред коли, правели смешни физиономии на водачите и бързо бягали. Засега няма смъртни случаи, само че зачестяват натърванията и ожулванията от рисковото начинание. Модата бързо се е популяризирала из цялата страна, като е най-популярна в огромните градове. Живота си рискували освен младежи, само че и по-малки деца.

"Прибирах се с колата и в една от кварталните ни улички сред колите видях, че нещо шава. Намалих, съвсем стопирах и тъкмо тогава две хлапета към 7-8 година изскочиха напълно предумишлено и притичаха пред колата... набих спирачки, само че блокирах. Така се изплаших, че не отбих да потърся родител или най-малко да им кажа какъв брой е рисково. А те се смееха и избягаха, до момента в който аз се блещех. Само това дублирам на моите деца - да не тичат, да се оглеждат, а в този момент онемях като мумия. Определено бяха удовлетворени, че ме изплашиха, а и по този начин бяха застанали - като в засада, и изчакаха оптимално да приближа, с цел да изскочат ", описа угрижен родител в обществените мрежи.

Не по-малко стеснителен е и различен случай: "В понеделник вечерта отивам за нощна промяна. Чакам тролея. На спирката възпитаници от две близки учебни заведения. Един малчуган (6-7 клас) с развързани връзки на обувките се правеше на забавен, като причакваше колите и скачаше на платното да мине пред тях. И по този начин на няколко пъти. Вярно, че спирката е до учебно заведение тъкмо, има пътека и лежащ служител на реда, колите са със заострено внимание, само че въпреки всичко е рисково. Правя забележка, а той ми се репчи безочливо и се смее идиотски ".

Целта на рисковото начинание е младежите да покажат, че не се опасяват от нищо, а с направените клипове да впечатлят съучениците си.

"И на мен ми се случи. Две девойки на към 13-14 година На два пъти предумишлено изскочиха пред колата на столичната "Нишава " преди пресечката с "П.Ю. Тодоров ". Добре, че карах доста постепенно. Държаха се необичайно и несъответстващо, на второто изскачане не устоях, отворих си прозореца и се развиках, само че каква изгода - все едно на стената приказвам, просто се затичаха?!? Това държание ме изуми! ", споделя различен покъртен родител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР