Ученичка е спасила обитателите на изпепеления при пожар жилищен блок

...
Ученичка е спасила обитателите на изпепеления при пожар жилищен блок
Коментари Харесай

Ученичка спасила живота на обитателите на изпепеления блок в Милано

Ученичка е избавила жителите на изпепеления при пожар жилищен блок в италианския град Милано от огнената буря. Това излиза наяве от следствието, оповестяват италианските електронни издания.

 Виж още

Момичето живеело със фамилията си на 16-ия етаж на постройката. Ученичката била сама вкъщи, когато усетила дима, приближаващ от долния етаж. Веднага си дала сметка за сериозността на обстановката и позвънила на татко си. Той се свързал с пожарната и след това бързо се прибрал в блока.

След това момичето и бащата, както и техен комшия съумели да позвънят на вратите на колкото се може повече от съседите си, с цел да им кажат за пожара. Момичето също така подало паника и в специфичен чат, който съкооператорите били основали, с цел да могат да поддържат връзка по незабавни въпроси. Така всички, намиращи се в небостъргача в този миг, разбрали каква заплаха ги грози и съумели да излязат в точния момент, преди пламъците да обхваната цялата постройка.

Стана ясно още, че в пожара са оживели две котки, които са били в апартамент на седмия етаж, до момента в който притежателите им отсъствали.

Същевременно се оказа, че в жилището, от чиято тераса се подозира, че са тръгнали пламъците, е бил без ток все още на случая. Собствениците били на отмора и преди да отпътуват спрели електричеството, с цел да няма тъкмо такива произшествия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР