Ученически автобус се размина с инцидент тази сутрин. Автобус с

...
Ученически автобус се размина с инцидент тази сутрин. Автобус с
Коментари Харесай

Ученически автобус аварира на пътя, няма пострадали деца

Ученически рейс се размина с случай тази заран. Автобус с 18 деца от ямболските села Робово и Каравелово аварира на пътя Ямбол-Лесово, на разклона за село Тенево. Няма потърпевши.

Ямбол

Шофьорът е овладял транспортното средство и е предотвратил случай. Децата са извозени до учебното заведение с коли на родителите. Причина за повредата е разкъсване на болт на предната щанга.

Автобусът е възложен на учебното заведение в Тенево преди 10 години от просветителното министерство. Последният механически обзор е осъществен преди 3 дни. Шофьорът на рейса е с над 40-годишен опит.
Милчо Минев, водач на рейса: Болтът имал някакъв заводски недостатък на самата щанга. Той си проличава, че е прясно разкъсан.... Той е на такова място, че нищо не може да направи човек без канали, без покачване на рейс...Дора Георгиева, шеф на ОУ " Васил Левски ", с. Тенево: Къса се болт на надлъжна шарнирна щанга и сега в който е спрял на разклона и би трябвало да направи ляв завой, в смисъл да изчака и да направи ляв завой. Тръгва да направи левия завой и болта се къса. Той съумява да овладее рейса, да го спре. Учениците са извозени в учебно заведение, прибрани са. В момента всичко е умерено. Няма потърпевши.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР