Учени от Колумбийския университет в САЩ заявиха, че пожълтяването на

...
Учени от Колумбийския университет в САЩ заявиха, че пожълтяването на
Коментари Харесай

Описаха симптомите на един от най-агресивните видове рак

Учени от Колумбийския университет в Съединени американски щати обявиха, че пожълтяването на кожата и бялото на очите може да демонстрира развиването на ранен етап на рак на панкреаса.

Данните от проучванията са оповестени на уеб страницата на Columbia Surgery.
 С този елементарен тест ще разберете дали имате проблем със зрението С този елементарен тест ще разберете дали имате проблем със зрението
За да запазим зрението си, до момента в който работим часове през монитора на компютъра или друго електронно устройство би трябвало да вършим почивки от...

Експертите са стигнали до извода, че туморът може да се развива съвсем безсимптомно в продължение на доста години. Това прави заболяването една от най–опасните и подлите, защото хората научават за нея в последните й стадии.

В допълнение към пожълтяването на кожата и очните ябълки, учените означават и други признаци: коремна болежка, постоянно гадене и диария. В допълнение, някои пациенти може да имат болки в кръста дълго време и да развият диабет.

В този случай лекарите предлагат незабавно посещаване на доктор, защото ранната диагностика може да предотврати вероятен съдбовен излаз от болестта.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР