Учен по конституция, който не е непознат за елитните университетски

...
Учен по конституция, който не е непознат за елитните университетски
Коментари Харесай

Скандалът с плагиатството на президента на Харвард вероятно е върхът на айсберга на широко разпространената „академична корупция“, казва учен

Учен по конституция, който не е чужд за елитните академични демократични ортодокси, сподели, че оставката на някогашния президент на Харвард Клодин Гей може да бъде върхът на айсберга, когато става дума за кавги във висшето обучение.

Иля Шапиро от Манхатънския институт сподели пред Fox News Digital, че гейът е „ апотеозът на антиинтелектуалното придвижване, което цени DEI, идентичността и активизма над търсенето на истината, заслугите и образованието. "

Гей подаде оставка тази седмица след голям брой обвинявания в плагиатство, разкрити от сътрудника на Шапиро Кристофър Руфо и Washington Free Beacon, които последваха пагубното удостоверение на Гей в Конгреса предишния месец за антисемитизма в кампуса.

„ Ето за какво това стана национална вест ", сподели Шапиро. „ Ето за какво това е толкоз огромна работа. Толкова доста аспекти от културните диспути, които водим през последните няколко години, са кристализирани в нейния образец и това надалеч надвишава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР