Участници от Гласът на България“ изгряват в новото шоу Звездите

...
Участници от Гласът на България“ изгряват в новото шоу Звездите
Коментари Харесай

Стари муцуни в новото тв шоу Звездите в нас

Участници от " Гласът на България “ изгряват в новото шоу " Звездите в нас “, въпреки че имената всички, които ще се включат, се пазят в загадка. Все отново стана ясно, че двама души, които нашумяха в " Гласът на България “ – Венета Цонева и Сонай Юсеин, са били на кастингите в НДК преди дни.

Венета с изключение на с присъединяване си в " Гласът “ стана известна при започване на пандемията с това, че правеше концерти от балкона си. Не е ясно по какъв начин съседите са приемали тази акция, само че от Би Ти Ви я показаха като благородна идея. Нито Гласът, нито концертите обаче донесоха популярност на надарената певица, разяснява " Уикенд ". Има информация, че в шоуто тя ще се опитва като Бионсе.

Сонай пък беше в тима на Любо Киров дружно с половинката си Атанаска. Киров ги изтегли посредством чоп да подгряват концерта му в зала " Арена Армеец “ точно на рождения му дан 26 октомври. На кастинга се е явила и дъщерята на огромния наш артист от предишното Енчо Багаров – Мариана Багарова, която има богат опит в балета и вариететния спектакъл.

По формулировка в " Звездите в нас “ би трябвало да вземат участие непрофесионални реализатори, които имитират сполучливо огромни звезди. У нас обаче кастингите бяха отворени за всички-независимо дали са професионални музиканти или фенове, както заяви продуцентът Маги Халваджиян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР