Участникът в монтанската IV дивизия ОФК "Ком" /Берковица/ ще започне

...
Участникът в монтанската IV дивизия ОФК "Ком" /Берковица/ ще започне
Коментари Харесай

Ком /Берковица/ взе освободените от Бдин Соколов и Цветанов

Участникът в монтанската IV дивизия ОФК "Ком " /Берковица/ ще стартира подготовка за пролетния дял от сезона на 10 февруари. Тя ще продължи до 18 февруари и ще бъде на локално равнище. Към заниманията ще се включат новите попълнения - досегашните състезатели на "Бдин " /Видин/ Александър Соколов и Цветан Цветанов, както и опитният Мартин Керчев, носил екипите на столичните ЦСКА и "Славия " през кариерата си. Предвидени са двуразови тренировки, а програмата на тима включва контролни срещи против "Спартак " /Плевен/, "Вършец ", "Бдин " /Видин/ и Чипровци. Проверката против видинския тим ще е на 3 февруари в с. Дреновец, a началният час е 11:30. За 24 февруари е очакван мачът против Чипровци.
Изпълнителният шеф на ОФК "Ком " /Берковица/ Асен Стефанов сподели кои са задачите на футбола в Берковица:
"Искаме да се утвърдим. Целта ни е да изградим състав с ядро от 7-8 индивида, коeто да e синтез от опитни и локални, а другите ще дойдат извън. Пристъпваме към осъществяването на дилемите. Взехме Соколов и Цветанов от Видин, Марто Керчев също е сигурен, чакаме и още две много забавни имена, с цел да окомплектоваме състава. През пролетта ще се утвърдим и обиграем, а следващата година нападаме "В " група. Там е мястото на Берковица. Не по-нагоре, нито по-надолу. Не можем да се мерим с по-големите от общинските тимове. "
Ситуацията за футбола в Берковица е познатата за българския футбол.
"Ако разчитаме единствено на пари, би било мъчно да вземем класни играчи. От аматьорския футбол не се забогатява - нито притежателят ще направи пари, нито играчите ще станат милионери. Ние в Берковица разчитаме на мъжка дума, която е удостоверение за положителни връзки. Това е и повода при нас да идват опитни и качествени футболисти ", добави Асен Стефанов. /БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР