Участието на Владимир Далаклиев в първото издание на Мутиевропейските игри

...
Участието на Владимир Далаклиев в първото издание на Мутиевропейските игри
Коментари Харесай

Тежка травма поставя под въпрос участието на Владимир Далаклиев в Мутиевропйските игри



Участието на Владимир Далаклиев в първото издание на Мутиевропейските игри по таекуондо (олимпийска версия) в Пловдив е под въпрос. Причината е тежката контузия в крайници, която бронзовият ни медалист от международното състезание в Муджу (Корея) получи по време на срещата от втория кръг на първия за годината шампионат от веригата Гран При в Рим.

По време на дуела олимпийският, повторен международен и повторен европейски първенец Жоел Гонсалес Бонила (Испания) не съумя да се опълчи на положителната игра на българина, което го  изнерви и 12 секунди преди края на срещата, при резултат 9 на 3 в интерес на Далаклиев, Бонила го изрита неприятно в крайници.

Състезателят от Ботевград съумя да доиграе дуела. Контузията обаче му попречи да се подреди измежду медалистите в категория 68 кг и  четвъртфиналите претърпя загуба от Ю-Жен Хоанг (Тайпе).

От управлението на българската делегацията оповестиха, че Далаклиев е прегледан от доктор,като към момента не е ясна каква е диагнозата му и какъв брой ще продължи възобновяване му.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР