Участието на Българската социалистическа партия в правителството е гарант за

...
Участието на Българската социалистическа партия в правителството е гарант за
Коментари Харесай

Нинова обяви в Кърджали, че БСП остава в правителството |

Участието на Българската социалистическа партия в държавното управление е поръчител за обществената страна, за отбрана на правата на трудещите се хора. Можете да разчитате, че ние ще продължаваме с тази политика – в отбрана на българската стопанска система и промишленост, българските работни места, българското земеделие и енергетика.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова в Кърджали и по този начин даде отговор на въпроса ще напусне ли Българска социалистическа партия държавното управление, поради оръжията за Украйна. Инфлацията пораства и това, което свършихме не е задоволително, акцентира Нинова. 

Общественият спор е преместен. Може би обяснимо, войната е на фокуса на вниманието ни. Мнозина желаят оръжия за украинците. Ние желаеме самун за българите. Ние желаеме мир. Ние желаеме работа за българските фабрики, работни места за българските трудещи се, почтени приходи за тези хора, високи пенсии. Затова нашият път ще продължи. Ние ще продължим в държавното управление да отстояваме нова увеличена минимална работна заплата, преизчисляване на всички пенсии, поддръжка за българските фабрики и заводи – да могат да си заплащат тока и новите цени на газа. Подкрепа за българските аграрни производители, с цел да може българската плодородна земя да храни българския народ. Това е нашата задача в държавното управление на Република България, сподели още 

Днес мнозина слагат въпроса за водачеството. Да, тежки рецесии ни удариха. Има потребност от водачи. Има потребност от национално виновни политици. Някои виждат водачеството в това да тръгнеш против народа си. Да го водиш в посока, в която той не желае. Ние не сме тези водачи. Ние разбираме водачеството по различен метод – тези, които сте ни избрали и сте ни упълномощили да управляваме, да пазиме вас. 

Тя поздрави и българските мюсюлмани с " празника, който им следва " и увери всички присъстващи: Бъдете живи и здрави, бъдете сигурни и спокойни, че ще се грижим за вас и че дружно ще успеем!

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР