Участието на американския актьор Кевин Спейси ще бъде изрязано от

...
Участието на американския актьор Кевин Спейси ще бъде изрязано от
Коментари Харесай

Пореден жесток удар срещу кариерата на Спейси! Изрязват го от готов високобюджетен филм с премиера по Коледа

Участието на американския артист Кевин Спейси ще бъде изрязано от към този момент готовия филм „ Всички пари на света ”. Това предават международни медии, базирайки се на свои източници в Холивуд. Лентата на известният режисьор Ридли Скот е едно от предстоящите огромни заглавия през тази зима, а премиерата й е на 22 декември. При започването на фотосите Скот не си е представял, че ще би трябвало да размени най-емблематичната фигура от снимачната площадка.
Спейси играе една основна роля – тази на Жан Пол Гети. В момента се планува за към месец цялото му присъединяване във кино лентата да бъде сменено с това на Кристофър Плъмър, който към този момент е почнал фотосите и екипът се надява да приключат в точния момент за оповестената дата за международна премиера.



Това е следващ удар против кариерата на Спейси, който до неотдавна беше един от най-уважаваните американски артисти. През последния месец няколко мъже се оплакаха от извършен върху тях полов тормоз от страна на актьора. Случаите датират до десетилетия обратно и в някои от тях става въпрос за малолетни момчета.

Спейси към този момент бе уволнен от известния политически сериал „ Къща от карти”, което бе най-големия удар за артиста.

Премиерата на „ Всички пари на света” бе изтеглена от 16 ноември за декември.

В касовия филм на Скот се споделя за отвличането на Джон Пол Гети III – внукът на именития американски милиардер Ж. Пол Гети, в началото игран от Спейси.

Новината за изрязването на неговите подиуми и замяната му с Плъмър се популяризира от всички по-големи издания в областта на шоубизнеса като “Variety”, “Deadline” и други.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР