Убийци! - с тези думи семейството и приятелите на убития

...
Убийци! - с тези думи семейството и приятелите на убития
Коментари Харесай

С викове Убийци посрещнаха близнаците от Цалапица в пловдивския съд СНИМКИ+ВИДЕО

" Убийци! " - с тези думи фамилията и приятелите на убития Димитър Малинов посрещнаха в съда близнаците Валентин и Борислав Динкови. Те бяха доведени с белезници в Окръжен съд, където правосъден състав ще реши дали да ги остави зад решетките.

" Ако ги пуснат, ние ще ги чакаме извън ", заканиха се преди минути поданици на Цалапица, които проведоха следващия митинг пред Съдебната палата. 

Близнаците са с обвиняване за персонално укривателство, като съгласно държавното обвиняване са помогнали на Рангел Бизюрев да заровят натрупа на убитото момче. Техен юрист е Светлана Званчева, прокурор по делото е Димитър Костов, предеде.



Наблюдаващият прокурор направи доказателствено искане, което се показваше във видеотехническа експертиза и разпит на очевидец. Съдът одобри доказателствата от прокурора и остави 30 минути на юристите да се срещнат с делото. 

" Докога ще има всеки ден убийства? Ако бяха умъртвили политик, незабавно щяха да открият причинителя ", гневни са хората от Цалапица. Те упорстват затвор за близнаците и доживотна присъда да килъра, който още не е хванат.

Сред протестиращите пред съда е и 78-годишната баба Стоянка. Тя не е от Цалапица, само че е пристигнала в символ на съпричастност.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР