Една напитка, към която крал Чарлз изглежда пристрастен, както мнозина,

...
Една напитка, към която крал Чарлз изглежда пристрастен, както мнозина,
Коментари Харесай

Крал Чарлз даде изненадващ отговор с една дума, когато фен попита дали иска бира

Една напитка, към която крал Чарлз наподобява привързан, както мнозина, е бърза бира и той беше забелязан да пробва няколко по-рано по време на пътешестване до Германия тази година. Но когато един почитател го предложения на халба бира по време на кралска разходка, монархът остави доброжелателите в шевове с вдигащия очи, само че бърз отговор с една дума на поканата.

Тя пристигна Август 2022 година, преди да се качи на трона, когато Чарлз посети Виктория Скуеър в Бирмингам, откакто беше на Игрите на Британската общественост. Докато беше видян да си проправя път през площада, локалният гражданин Даниел Уокър, който беше на път да се срещне с другари за пиво, реши да предложения тогавашния принц на Уелс да се причисли към него.

Видео от срещата демонстрира по какъв начин Даниел крещи: „ Чарлз, Чарлз, ще отидеш ли на бира? “ След това принцът се обръща и споделя: " Какво? " и когато Даниел го пита още веднъж, той безсрамно дава отговор: " Къде? " оставяйки тълпите да се разпукват. Тогава Даниел му споделя: „ Някъде, в замъка на Алберт? “ с дум...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР