Убийство в столичния квартал Люлин. Снощи там е открито безжизненото

...
Убийство в столичния квартал Люлин. Снощи там е открито безжизненото
Коментари Харесай

Убийство на възрастен мъж в „Люлин“


Убийство в столичния квартал " Люлин ". Снощи там е намерено безжизненото тяло на възрастен мъж. Той се споделя Стефан Янев и е на 87 години. Става въпрос за същия човек, който разкри в предаването на Нова телевизия " Съдебен спор ", че трите му внучки са държани от родителите си в изолираност от външния свят и не са ходили на учебно заведение.

Убитият бе в неопределеност от 10 дни. На 12 февруари, тъкмо откакто направи разкритията, той изчезна и бе разгласен за търсене. След намирането на натрупа му са арестувани щерка му и нейният брачен партньор. Три внучки на жертвата живели в цялостна изолираност в продължение на години. Децата в никакъв случай не са посещавали учебно заведение и в действителност са били заложници на родителите си, които " не харесвали българското училище”, напомня Нова телевизия.

Представители на " Социално подпомагане” – " Люлин " обявиха, че техен човек пристигнал в жилището, в който са били затворени децата, откакто получават сигнал. Опитите да се доближи до фамилията и децата били несполучливи. Родителите не са съдействали на обществените. След като въпреки всичко съумели влязат в жилището най-накрая, обществените откриват, че децата са живеели в доста неприятни условия. Родителите от своя страна обясниха в " Съдебен спор”, че просто не харесвали българското обучение. Социалните занапред ще изследват случая с родителите, които са били адвентисти.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР