Двама са пострадали при катастрофа между три превозни средства във

...
Двама са пострадали при катастрофа между три превозни средства във
Коментари Харесай

ОДМВР-Враца с информация за катастрофата между две коли и автобус

Двама са потърпевши при злополука сред три транспортни средства във Враца, оповестиха от полицията. Инцидентът е станал към 10:30 часа през вчерашния ден . Пристигналите на място полицейски екипи са открили, че злополуката е зародила сред лек автомобил „ Ауди “ с 72-годишен лидер , „ Фолксваген Пасат “, ръководен от 53-годишен локален гражданин и градски рейс „ Голден Драгон “, каран от 60-годишен от село Згориград.

Раненият е водачът на „ Ауди “-то, който е превозен до ЦСМП-Враца с кола за спешна помощ и след това приет в болница с комоцио и контузна рана на главата . Спътничката му, която е пътувала на предната дясна седалка, е посетила ЦСМП-Враца със инцидентен транспорт. Тя също е била настанена за лекуване с натъртвания в лявата част на тялото без заплаха за живота.

Причините за случая – нахлуване в лентата за насрещно придвижване от лидера на „ Ауди “-то.

Водачите са тествани за алкохол и опиати с техническо средство, като тестът за опиати на този на рейса е позитивна за „ бензодиазепин “ . Съставен му е АУАН и е публикуван ваучър за здравно проучване като е конвоиран до ЦСМП-Враца и пред дежурен доктор е дал кръв и урина за проучване. Същият е освидетелстван и арестуван .

Има известен областен прокурор. По случая е формирано бързо произвеждане.

Пътник е нападнал кондуктор в бързия трен Видин-Курило

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР