Убийство, причинено на пътя след употреба на алкохол или наркотици,

...
Убийство, причинено на пътя след употреба на алкохол или наркотици,
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Убийство на пътя като това трябва да се третира като умишлено

" Убийство, породено на пътя след приложимост на алкохол или опиати, даже и превишена скорост, наложително би трябвало да бъде третирано като съзнателно ликвидиране ". Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.
Прочетете още
" Няма по какъв начин случай, при който имаме превишена скорост, над 2 промила алкохол, на пешеходна пътека, да бъде систематизиран по различен метод, с изключение на като съзнателно ликвидиране. Битката е в действителност на всички. Ние водим, само че не можем да бъдем сами. Няма по какъв начин да бъдем безучастни, когато наш родственик или другар прави опит да се качи в автомобила, откакто е използвал алкохол ", акцентира Стоянов.

Той прикани хората, когато станат очевидци на нарушавания на пътя, да подадат сигнал към Министерство на вътрешните работи.

Стоянов е безапелационен, че отнемането на автомобила на лидер, карал след приложимост на алкохол или опиати, работи.

Министърът на вътрешните работи взе участие в среща във връзка проблемите на пътната сигурност в Министерския съвет, свикана от министър-председателя акад. Николай Денков, представители на прокуратурата, Националното съдружие на общините в Република България, Столичната община, народни представители и родители на починали в произшествия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР