“Убийство, причинено на пътя, след употреба на алкохол или наркотици,

...
“Убийство, причинено на пътя, след употреба на алкохол или наркотици,
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Убийство на пътя след употреба на алкохол, наркотици и превишена скорост да се третира като умишлено 

“Убийство, породено на пътя, след приложимост на алкохол или опиати, даже и превишена скорост, наложително би трябвало да бъде третирано като съзнателно ликвидиране. Няма по какъв начин при положение, при който имаме превишена скорост, над 2 промила алкохол, на пешеходната пътека се случва всичко, това няма по какъв начин да не бъде класифицирано по различен метод, с изключение на като съзнателно ликвидиране. ”Това съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, съобщи БГНЕС.

„ Битката е в действителност на всички. Аз приканвам всички да поведем тази борба. Ние я водим, само че не можем да я забележим сами “, акцентира министърът на вътрешните работи.

Стоянов е безапелационен, че няма по какъв начин да бъдем безучастни тогава, когато наш непосредствен, родственик или другар прави опит да се качи в автомобила, откакто е използвал алкохол.

„ Просто няма по какъв начин да го допуснем. Нека да реагираме съответно тогава, когато ставаме очевидци на следващото надменно държание на пътя “, сподели още той.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР