Убийство или смърт след сбиване между лишени от свобода в

...
Убийство или смърт след сбиване между лишени от свобода в
Коментари Харесай

Затворник умря след спречкване с друг лишен от свобода в затвора в Бургас

Убийство или гибел след сборичкване сред лишени от независимост в затора в Бургас, съобщи кореспондентът на БГНЕС от морския град.


Инцидентът се е разиграл през днешния ден към 11.00 часа, когато в Министерство на вътрешните работи Бургас е получено известие за случай в корпуса на бургаския затвор, зародил при спречквания сред двама лишаване от независимост.

Мъжете са на 30 и 66 години. И двамата пандизчии са изтърпяващи наказването за осъществени обири. Затворниците били разтървани от дежурните надзиратели, когато по-възрастният се строполил на земята. Пристигналите на място медици установили гибелта на мъжа.

Своевременно е образуван екип от чиновници от отдел " Криминална полиция " и отдел следствие при ОДМВР, които незабавно да правят първичен оглед. Видими съществени контузии по тялото на 66-годишния мъж не са видяни. Тялото му е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " към УМБАЛ Бургас, прецизираха от полицията.

Към момента не може да се удостовери причинно-следствената връзка сред спречкването и настъпилата гибел на пандизчията, казават от Министерство на вътрешните работи Бургас.

Ще бъдат изчакани данните от идната аутопсия, които по неоспорим метод да дефинират повода за загубата на витални индикатори у 66-годишния лишен от независимост. По случая е формирано досъдебно произвеждане. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР