Убитият с нож в Първомай Димитър Митев, на 33 г.,

...
Убитият с нож в Първомай Димитър Митев, на 33 г.,
Коментари Харесай

Убитият в Първомай загубил 3 л кръв; нападателят остава в ареста

Убитият с нож в Първомай Димитър Митев, на 33 година, не е имал късмет да оцелее, тъй като е изгубил 3 литра кръв. Това стана ясно по време на съвещанието в Пловдивския областен съд, който остави нападателя Васко Колев в ареста.

Колев и Митев постоянно си пиели дружно. Събрали се с още няколко души на ваучър в дома на 50-годишния Васко Колев в първомайския квартал " Любеново " и на 24 януари т. година В един миг се скарали, Колев взел кухненски нож с алена ръкохватка и пробол няколко пъти Митев в корема. Митев се опитал да окаже опозиция, тъй като по ръцете му има защитни рани, след това побягнал в посока към Първомай. Нападателят го последвал, настигнал го и Митев паднал на тротоара. В това различен от гостите на Митев, който си бил тръгнал след разправията, минал с колата си покрая тях и видял лежащия на земята мъж. " Край ме в болничното заведение, загивам! ", споделил Митев. Колев оказал помощ на другия мъж да качат ранения в кола и по пътя викал на водача: " Карай по-бързо! " Лекарите обаче не съумели да оказват помощ на Митев, тъй като към този момент бил изгубил доста кръв.

" Не ща да съм арестуван, тъй като имам бебе, внуче ми е. То поради това бебе стана цялата работа, но няма да върша повече такива неща, не съм толкоз рисков ", обърна се към съда Васко Колев, който е осъждан 9 пъти до момента. Не навлезе обаче в детайлности по какъв начин тъкмо са се скарали поради бебето.
Адвокатката му Зорница Тодорова настоя клиентът й да бъде пуснат под домакински арест, само че арбитър Весела Евстатиева постанови " задържане под стража ". Защитата на Васко Колев евентуално няма да апелира.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР