Телевизионната легенда Иймън Холмс смело участва в болезнени физиотерапевтични сесии

...
Телевизионната легенда Иймън Холмс смело участва в болезнени физиотерапевтични сесии
Коментари Харесай

Иймън Холмс, видян в инвалидна количка, докато смело се бори с болката

Телевизионната легенда Иймън Холмс самоуверено взе участие в мъчителни физиотерапевтични сесии съвсем всеки ден в опит да се изправи изцяло на крайници.

Иймън, който към момента работи три дни в седмицата в GB News, беше забелязан в лондонския Нотинг Хил тази седмица, където се разбра, че получава лекуване за хроничните си болки в гърба.

Лицето му показваше признаци на отчаяние, което е разбираемо, защото той постоянно употребява две пръчки, с цел да подкрепи подвижността си и от време на време също се нуждае от инвалидна количка, с цел да се придвижва. Той беше сниман да получава помощ, до момента в който влизаше в постройка на пръчките, до момента в който по-късно си потегли с инвалидна количка, преди да се качи в чакаща кола.

Източник, непосредствен до 64-годишния Иймън, сподели: „ Иймън има употребява помощни средства за вървене от към 18 месеца, тъй че за жалост не се е трансформирал доста, само че неналичието на прогрес от физиотерапевта явно е малко разочароваща физиотерапевтични сесии съвсем всеки ден и продължава да работи интензивен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР