Убитият днес сутринта Петър Христов е човекът, от когото тръгна

...
Убитият днес сутринта Петър Христов е човекът, от когото тръгна
Коментари Харесай

От убития Петър Христов тръгна разплитането на бандата на Наглите, близък е на Цветан Цветанов

Убитият през днешния ден сутринта Петър Христов е индивидът, от който потегли делото "Наглите ". Именно той е свързал чиновниците на Министерство на вътрешните работи с представител на незаконния свят, подготвен за първи път да опише за групата за отвличания. Преди година Петър Христов показа, че в България няма по какъв начин да правиш бизнес без благословията на корпулентния предприемач и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Твърди се, че той печели най-вече публични поръчки във Велико Търново, където и живее. Сочи се за непосредствен до зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов е ексшефа на ГДБОП Станимир Флоров.
Според наши източници Петър Христов е държал изкъсо болшинството кметове в района. През 2013 година общинските организации на ГЕРБ във Велико Търново, Свищов и Златарица издигат кандидатурата му за кандидат-депутат. Той, обаче си направил отказ. Собственик е на една от най-големите компании за млечни артикули "Лактима ". Финансово е помагал на Мануела Горсова, която беше прегазена от олимпийския първенец по фигурно пързаляне Максим Ставийски.
Покрай правосъдната сага към някогашния началник на антимафиотите от Велико Търново Орлин Тодоров се разбра, че от Министерство на вътрешните работи към Петър Христов е имало сериозен теч на сензитивна информация и по-конкретно на данни по настоящи досъдебни производства. От СРС-та излиза наяве, че полицейските шефове са го наричали „ шефе”. Най-скандалното докладване е било за ареста на лекарите от Горна Оряховица по случая от края на 2010 година, станал прочут в общественото пространство като „ бебето от физера”.
Твърди се, че Петър Христов и сега имал доста свои хора в полицията, които изпълнявали негови стремежи, свързани с това да "се удари " този или оня. Притежаваше "Захарни фабрики " в Горна Оряховица. Завършил е военното учебно заведение във Велико Търново и финанси в Свищов. През 90-те години на предишния век е бил е президент на ФК "Локомотив-Горна Оряховица ". Женен е, има щерка Михаела и наследник Петър. Носител е на две награди като финансов покровител в региона./Фрог нюз
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР