Ubisoft представи доклад за финансовото си представяне през последната четвърт,

...
Ubisoft представи доклад за финансовото си представяне през последната четвърт,
Коментари Харесай

Assassin's Creed: Origins с почти два пъти повече продадени копия от Syndicate

Ubisoft показа отчет за финансовото си показване през последната четвърт, приключила в края на декември предходната година. Те демонстрират, че компанията е имала освен извънредно сполучливи празнични продажби, само че и сполучлив повсеместен интервал. Компанията показа доходи от €725 милиона – растеж от 36% по отношение на същия интервал на миналата година и надалеч над упованията на самата компания. През въпросния интервал излязоха две огромни заглавия: Assassin’s Creed: Origins и South Park: The Fractured But Whole.

Специално внимание при представянето на отчета беше обърнато на новия Assassin’s Creed, която, както беше очебийно е била третата най-добре продавала се игра в EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) района през 2017. Макар и да не показва съответни числа за нейните продажби, изпълнителният шеф на студиото Ив Гийемо показа, че играта е на път да се продаде два пъти по-добре от миналата игра от света на AC, Syndicate. Освен това, сезонния пропуск за Origins се продава доста по-добре от предишните игри от поредицата.

Страхотно показване демонстрира и Mario + Rabbids: Kingdom Battle за Nintendo Switch. Играта излезе през август предходната година и е помогнала (Just Dance, Rayman Legends: Definitive Edition и Monopoly) за това Ubisoft да стане водещ вторичен издател за Switch. Подчертан беше и триумфа на сервизните игрови услуги, показани чрез игрите от света на героите на Том Кланси и For Honor.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР