Убиецът на Ферарио Спасов Начо Панталеев е от известна ромска

...
Убиецът на Ферарио Спасов Начо Панталеев е от известна ромска
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Родата на Начо върти ало измами и точи социални помощи в Германия?

Убиецът на Ферарио Спасов Начо Панталеев е от известна ромска фамилия в Лясковец, която се занимава с ало измами и точене на обществени помощи в Германия, настояват пред Lupa.bg поданици на дребния град. 

Родата на Начо живее в покои и кара коли за по 200 бона. В обществените мрежи очевидци описват, че джигитът, само че с различен автомобил, е помел знак до пощата в Лясковец и по знамение не е умъртвил хора преди нещастния случай с Ферарио.

В мрежата изтече и негов коментар във фейсбук, написан на латиница, без нито една основна писмен знак и запетая, че " колата си е негова и в този момент я вършат ", само че като вземе по-новата, хората ще реват по улиците.

Шофьорът, предизвикал злополуката с Ферарио Спасов, е бил арестуван за 24 часа от Министерство на вътрешните работи. 

От Пътна полиция изнесоха разяснения за случая. Задържаният Начо Пантелеев е на 24 години. Той е фен на високите скорости. Направеният тест за приложимост на алкохол и опиати е негативен.

Ферарио Спасов е пътувал от Велико Търново към Ловеч, когато млад водач застига и удря колата му откъм гърба, на влажен сектор. Треньорът се е прибирал към Ловеч от Горна Оряховица, след мач от Трета дивизия на неговия „ Дунав ” Лом и локалния „ Локомотив ”. Домакините на последния мач на Ферарио Спасов са в потрес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР