У нас има много политически и икономически кръгове, които пряко

...
У нас има много политически и икономически кръгове, които пряко
Коментари Харесай

Кирил Петков: Русия е третирала страната ни като пета колония

У нас има доста политически и стопански кръгове, които директно пазят съветските ползи

Изпълнителният съвет на „ Продължаваме промяната " показва политическите и икономическите си визии за протичащото се през днешния ден ". Това разгласи министър председателят Кирил Петков на конференция в Българска телеграфна агенция. „ Политическа партия е политическа партия, която ще пази напълно българския интерес - самостоятелна, свободна и просперираща България.

За страдание, в близкото и по-далечно минало, Русия е третирала страната ни като пета колония. У нас има доста политически и стопански кръгове, които директно пазят нейните ползи ", добави министър-председателят. „ Това е едностранен акт, с който е нарушен договорът сред „ Булгаргаз " и „ Газпром ".

Ние направихме заплащане, само че все пак газът беше спрян. Това значи, че имаме една страна, която е неточна. Това не ни учудва. Очаквахме тези проблеми и започнахме подготовката още през февруари. Незнайно за какво диверсификацията на България се свързваше с така наречен гръцка връзка.

Без нея ще можем да доставяме към 20 милиарда куб. м. - най-вече от Турция. Потреблението на страната ни е 3-3,5 милиарда куб. м. Така че да се споделя, че нямаме други възможности, е смешно. Проблем с физическите доставки на газ няма, проблем със съществуващите трасета няма ". Това сподели вицепремиерът и финансов министър Асен Василев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР