Тялото на Матю Пери е било изнесено от дома му

...
Тялото на Матю Пери е било изнесено от дома му
Коментари Харесай

Спасяване 23 и удавяне... Хапчета, но не и наркотици в дома на Матю Пери

Тялото на Матю Пери е било изнесено от вкъщи му в Лос Анджелис. Полицаите разкриха и вцепеняващ аудиозапис от незабавния телефон 911, а източници на органите на реда настояват, че служителите на реда са намерили в къщата на артиста хапчета, изписани с рецепта, само че не и опиати.

Тялото на покойния 54-годишен артист е било качено в бус на правосъдна медицина късно в събота вечер. Смята се, че Пери се е удавил във ваната си часове след игра на пиклебол, а от аудиозаписа на диспечерите се чува по какъв начин мъж споделя " избавяне 23 " и " удавяне ". Съобщава се, че е играл два часа пиклебол (спорт, сходен на тениса, само че на по-малък корт) по-рано денем, преди да изпрати асистента си по работа. Когато асистентът се върнал, разкрил Пери в безпомощно положение в джакузито.

Matthew Perry`s family say they are `heartbroken` by Friends star`s `tragic` suspected drowning death, as actor`s body is taken away from his home and autopsy is listed as `pending` on medical examiner`s website
— Daily Mail Online (@MailOnline)

Според TMZ разследващите са разкрили предписани антидепресанти и хапчета срещу тревога в луксозния дом на артиста, който е с аспект към Тихия океан. Пери, който завоюва международна популярност с ролята си на Чандлър Бинг в " Приятели ", е имал и лекарство за ХОББ с рецепта. Пери е бил пушач и се е борил със зависимостта си към алкохола и опиатите. Малко преди гибелта си споделя, че е чист.

Новите разкрития пристигнаха, откакто бе обявено, че незабавните медици са били извикани в дома на звездата, само че когато пристигнали разкрили, че артистът се е удавил. Той не е бил превозен в болница.

Официалната причина за гибелта към момента не е оповестена. Полицията води разследване и се чака правосъдният доктор на окръг Лос Анджелис да извърши аутопсия, оповестява Нова тв.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР