Тялото на мъж, най-вероятно замръзнал през нощта, е намерено край

...
Тялото на мъж, най-вероятно замръзнал през нощта, е намерено край
Коментари Харесай

Първа жертва на студа: Откриха тялото на мъж в Казанлък

Тялото на мъж, най-вероятно заледен през нощта, е открито край резервоар в Казанлък, удостоверяват локални от града. От МВР потвърдиха за случая и прецизираха, че умрелият е на 57 години и не е скитник. Причините за гибелта ще обясняват при формираното досъдебно произвеждане.
Междувременно от община Казанлък приканиха да не се пътува на север от града, където ситуацията е тежка. Двата планински прохода на територията на област Стара Загора - Шипка и Хаинбоаз /Прохода на републиката/ остават изцяло затворени поради мощния вятър и снегонавяванията, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
По същата причина е невероятно придвижването и в региона на градовете Шипка и Крън. Около обяд бе отворен при зимни условия пътят сред Шипка и Дунавци. Там имаше закъсал в преспите автомобил с дете и двама възрастни в него. Спасителните екипи се добраха до хората към 9 часа тази заран, въпреки че сигналът бе получен още в 5 часа. В същия регион през нощта закъсаха кола за спешна помощ и пожарна кола, които бяха изтеглени благодарение на тежка техника.  Затворен е и пътят към връх Бузлуджа и хижите там.
По пътя сред селата Хаджидимитрово – Шейново – Ясеново се работи по почистване на трасето и попречване на обледяването, само че мощният северен вятър препятства и бави работата. Пътят сред град Крън и село Хаджидимитрово е пристъпен при зимни условия, само че напъните за разчистване на снега не престават, оповестиха още от община Казанлък.
През миналата нощ всички улици в Казанлък са почистени от падналия сняг. Предотвратено е обледяване.
След справяне със зимната конюнктура по пътищата на обитаемоте места ще се премине към разчистване на пътя към Бузлуджа, твърдят от общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР