Тялото на жената е открито през нощта, а под развалините

...
Тялото на жената е открито през нощта, а под развалините
Коментари Харесай

Жена е загинала след срутването на сграда във Виена

Тялото на дамата е намерено през нощта, а под руините има блокиран още един човек, който не дава признаци на живот. Това стана ясно откакто на 26 юни две многоетажни здания във Виена се срутиха отчасти след детонация, породена от приключване на газ. На лице съмнения и за минимум още една жертва, оповестява австрийският народен всекидневник Die Presse.
Според представителя на противопожарните служби Кристиан Фейлер, на място продължава работата на спасителите. Привлечени са и особено подготвени кучета. В рамките на нощта на терен са били задействани към 100 пожарникари, като в утринните часове на деня броят им е бил понижен на 35. Продължава отронването на части от двете здания, съобщи организация Фокус.
При случая са потърпевши 14 души, двама от които са с тежки пострадвания. 35-годишен мъж е с голям брой счупвания, разкъсвания и вътрешни пострадвания, откакто е бил ударен от парчета от рухващото здание. Медиците въпреки всичко увериха, че положението му е устойчиво и няма заплаха за живота му. Вторият съществено ранен мъж е 54-годишен мъж, който е бил ударен от счупено стъкло. Останалите 12 потърпевши са с леки пострадвания и след нужните прегледи са изпратени по домовете им.
В непосредствена непосредственост до мястото на произшествието има главно и приблизително учебно заведение. В тях са били евакуирани локални поданици и близки на живущите в двете здания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР