Тялото на 46-годишния Златко Дерменджиев, който изчезна в района на

...
Тялото на 46-годишния Златко Дерменджиев, който изчезна в района на
Коментари Харесай

Откриха тялото на издирвания 16 дни Златко от Хасково

Тялото на 46-годишния Златко Дерменджиев, който изчезна в региона на хасковския лесопарк Кенана на 13 юли, е намерено нощес. Според първичния оглед по тялото няма забележими следи от принуждение, само че през днешния ден следва аутопсия, която ще откри точните аргументи за гибелта му, удостовери шефът на ОД на МВР-Хасково Чавдар Георгиев.

Тялото на Златко Дерменджиев бе намерено на 16-я ден от издирвателната акция. От през вчерашния ден към нея се включиха и 30 военни от хасковското формирование. Заедно с служители на реда и доброволци те участваха в претърсването на пресечена околност сред Кенана и село Клокотница. Тялото е открито късно вечерта от хасковски служители на реда и доброволци.

Образувано е досъдебно произвеждане и е назначена съдебно-медицинска експертиза, като през днешния ден следва аутопсията.

Златко Дерменджиев изчезна на 13 юли, при обичайна си разходка в хасковския парк Кенана, като за последно е бил забелязан в региона на Кекличевото стопанство към 17.30 ч. Още същата вечер близки започнаха да го търсят, а на идващият ден в издирването се включиха служители на реда и доброволци. На 15 юли мъжът бе разгласен за общодържавно търсене. Преди 5 дни в акцията се включи и аварийно–спасителният отряд към община Перник. На 10-я ден от издирването фамилията му разгласи парична премия в размер на 30 000 лева за този, който откри и върне при околните му Златко жив.

Съболезнования на фамилията и околните!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР