Тяхната любов пламва на сцената, докато репетират „Четирите годишни времена“

...
Тяхната любов пламва на сцената, докато репетират „Четирите годишни времена“
Коментари Харесай

Веско Ешкенази предлага брак на Станислава на плажа в Ница, докато се любуват на залеза

Тяхната обич пламва на сцената, до момента в който репетират „ Четирите годишни времена “ на Вивалди, а преди месец се врекоха един на различен измежду лалетата на Амстердам. Ексклузивно, за първи път след сватбата, Цвети Петрунова ни среща със световноизвестния цигулар Веско Ешкенази и неговата обичана виолистка Станислава.

„ Докато репетирахме, Веско доста постоянно се обръщаше към виолите. Приемах го като знак, че би трябвало по-усърдно да работим. Но на един концерт той получи букет от публиката, обърна се към мен и ми го връчи. Приятно се изненадах и видях, че има различен взор и усмивка към мен “ – споделя Станислава за началото на връзката им.

„ След това свирихме на морето. Аз щях да пътувам самичък, а оркестърът с други коли. Тя обаче се обади и ми сподели, че в колата няма място. Помоли да пътуваме дружно и аз не можех да допускам какво ми се случва. Веднага се съгласих. От първия миг започнахме да приказваме и постоянно имахме тематики за диалог. Може би в действителност по този начин се открихме, пътувайки “ – споделя Веско Ешкенази.

Той й предлага брак в Ница по време на пикник на плажа, до момента в който гледат залеза.

„ Бях се подготвил с пръстен още от Холандия и с една бутилка шампанско в ледник. Казах й, че би трябвало да се прибера за секунда до хотела. Върнах се с пръстена, с шампанското и с една пица “ – споделя със смях цигуларят.

Шампанското пуква, само че уговорките на двамата ги завъртат в разнообразни направления. Едва когато пандемията ги събира в Холандия за по-дълго време, се случва и приказната женитба в Амстердам в стеснен кръг.

„ Бях доста щастлива. Очакваше се да вали сняг, а и ни предизвестиха, че церемонията ще е къса поради пандемията. Всъщност се оказа един прелестен безоблачен ден, всички бяха усмихнати, а самата гала беше доста готина. Може би тази камерност ни даде късмет да усетим, че това в действителност да е нашият ден “ – споделя Станислава в " Тази събота и неделя ".

Целия диалог можете да чуете във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР