Тяхната любов е по-голяма от всички изпитания, които срещат по

...
Тяхната любов е по-голяма от всички изпитания, които срещат по
Коментари Харесай

Селин Дион и Рене Анжелил | Любовта, която продължава

Тяхната обич е по-голяма от всички тествания, които срещат по пътя си. Селин е едвам на 12, когато се среща с музикалния продуцент Рене Анжелил. Той е женен, на 38. В дребното момиче с неугледна осанка и удивителен гений, Рене съзира недодялан елмаз. Годините на взаимна им работа ще трансфорат музиката, която основават в една голяма обич. Любов, донесла популярност, самопризнание и най-голямото им благополучие – техните три деца.

В края на август предходната година, канадската изпълнителка анулира всичките си задължения, с цел да се посвети напълно на своя брачен партньор. Преди 15 години, Анжелил беше диагностициран с рак на гърлото и борбата изглеждаше извоювана. Миналото лято, заболяването се завърна и Селин Дион изостави сцената, с цел да бъде вкъщи със своя брачен партньор. Дни преди да отпразнува своя 48-ми рожден ден /30 март/, Селин Дион показа за грижите, които тя и децата поставят всекидневно, с цел да оказват помощ на Рене. " Нашето семейство не прави проекти за бъдещето. Всичко, което желая е да бъда всяка секунда до своя брачен партньор, да му дам цялата си сила и поддръжка, с цел да се излекува. Когато разбрах, че заболяването му се е върнала, бях обезверена. После си споделих, че би трябвало да остана мощна, с цел да минем още веднъж през този пъкъл. Да си сложа още веднъж грима, да изляза на сцената и да пея - без значение от всичко ".

Селин Дион ще се завърне на сцената в Лас Вегас през август с ново грандиозно шоу. " Аз имам билет за живота, живи сме – по тази причина дано живеем. Нашата музика и нашата обич не престават ".

По материал на Good Morning America
Снимки ~ naij.com, thesun.co.uk 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР