Тя заложила на тесни дънки и кожено яке в черен

...
Тя заложила на тесни дънки и кожено яке в черен
Коментари Харесай

Как изпадналата в сериозно финансово затруднение Алекс Сърчаджиева яхна возило за 70 бона?

Тя заложила на тесни дънки и кожено яке в черен цвят. Единствено маратонките й били в бял цвят, явно, с цел да не наподобява напълно като в печал. Косата й била вързана на конска опашка, а по лицето й нямало и диря от грим.

 

Макар, когато не е на сцена звездата от Сатиричния спектакъл да не употребява грим, не може да се отхвърли, че и по този начин е задоволително красива и очарователна.

При все, че през май ще чукне 40 години, надали някой би могъл да й даде повече от 30.

 

Това, което направило мощно усещане на близките, бил паркираният пред хипермаркета чисто нов автомобил, марка „ Хюндай “. Според осведомени возилото коства 70 бона, което пък води до въпроса по какъв начин вдовицата на Иван Ласкин може да си разреши сходна екстра, откакто не стопира да реве, че колкото да се оправя финансово.

 

Очевидно обаче това се е трансформирало в мода, защото в последно време всички звезди се надпреварват да се жалват по какъв начин няма пари, а в това време не стопират да задоволяват капризите си с коя от коя по-скъпи „ играчки “.

 

Изглежда въпреки всичко Алекс Сърчаджиева е дръпнала с материала, поради, че взе участие в куп постановки, снима се в сериали и филми, а и води съботното предаване на bTV „ Животът по автентичен случай “. Да не пропущаме, че евентуално прибира добра облага и от моноспектакъла й „ На живо “.

 

Тя нееднократно е ревала, че след гибелта на Ласкин мъчно успявала да върже бюджета. Очевидно обаче към днешна дата финансовите усложнения са останали зад тила й и тя към този момент може да си разреши да се поглези.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР